Gulas de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa si 2 cepe verzi
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet
  • frunze patrunjel verde

Mod de preparare

Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce sa pun intr-un castron cu apa si otet.Se lasa aici 10 minute.

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se poate adauga o rosie si 1/2 ardei gras taiat cubulete.Dupa ce s-au calit se adauga boiaua si putina apa. Se adauga conopida, sare si piper si se fierbe totul inabusit.

Pentru o culoare mai puternica se poate folosi pasta Gulas la tub.

Conopida am servit-o cu pui cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise