Gulas de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa si 2 cepe verzi
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet
  • frunze patrunjel verde

Mod de preparare

Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce sa pun intr-un castron cu apa si otet.Se lasa aici 10 minute.

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se poate adauga o rosie si 1/2 ardei gras taiat cubulete.Dupa ce s-au calit se adauga boiaua si putina apa. Se adauga conopida, sare si piper si se fierbe totul inabusit.

Pentru o culoare mai puternica se poate folosi pasta Gulas la tub.

Conopida am servit-o cu pui cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise