Gulas de fasole boabe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pumni de fasole uscata
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 1 lingurita rasa boia
  • 1 lingurita rasa piper
  • cate un varf de cutit :
  • - chimen
  • - cimbru
  • - oregano
  • - tarhon
  • 300 g carnati afumat
  • 200 g kaizer
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea.

Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei.

Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.

Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate.

Cand sunt fiarte fasolea , carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.

Fasolea se serveste cu muraturi alaturi.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise