Gulii umplute

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg gulii
  • 500 gr carne tocata porc+vita
  • o ceapa
  • 100 grame orez
  • 300 ml suc rosii
  • o lingura faina
  • o legatura de patrunjel verde
  • o legatura de marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana devine aurie , se adauga carnea tocata se inabuse putin, apoi se pune orezul si se continua fierberea adauganduse putina apa, condimentele si verdeturile se adauga la final.

Se curata si se scobesc guliile se umplu cu compozitia si se aseaza intr-o tava, se pune apa pana la jumatatea guliei si se da la cuptor cca 40 min.

Se prapara un sos din faina si suc de rosii si se toarna in tava si se mai lasa in cuptor cca 10-15 minute.

Se servesc calde.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise