gustare de seara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii mari de paine
  • 1 ceasca mai mare cu lapte dulce
  • 3 oua mari
  • 250 g branza telemea
  • 4 felii sunca presata(sau alt mezel dupa gust)
  • 4 felii de cascaval
  • ketchup
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Feliile de paine se dau rapid prin laptele rece, apoi printr-o compozitie de oua batute cu branza rasa pe razatoarea mica .Se pun la prajit in ulei incins pe ambele parti pana devin aurii.Se scot pe un platou si pe fiecare se pune cate o felie de mezel si una de cascaval.Se dau la cuptorul cu microunde pana s-a topit cascavalul.Se servesc cu ketchup.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise