Guvizi marinati la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg guvizi
  • 150-200 ml vin alb
  • 50 ml otet de mere
  • zeama de la o lamaie
  • piper boabe,boabe de coriandru,sare,busuioc,foi de dafin

Mod de preparare

Se pregateste marinata din vin,otet de mere,zeama de lamie,piper,coriandru,busuioc ,foi de dafin direct in tava in care vor fi pusi guvizii curatati,spalati, zvantati ,dupa care se introduce tava la cuptor. Sarea se va adauga spre sfarsit cand deja pestisorii sunt rumeniti... Se pot pastra foarte bine in borcane la frigider si se servesc ca aperitiv la un pahar de tuiculita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise