Guvizi marinati la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg guvizi
  • 150-200 ml vin alb
  • 50 ml otet de mere
  • zeama de la o lamaie
  • piper boabe,boabe de coriandru,sare,busuioc,foi de dafin

Mod de preparare

Se pregateste marinata din vin,otet de mere,zeama de lamie,piper,coriandru,busuioc ,foi de dafin direct in tava in care vor fi pusi guvizii curatati,spalati, zvantati ,dupa care se introduce tava la cuptor. Sarea se va adauga spre sfarsit cand deja pestisorii sunt rumeniti... Se pot pastra foarte bine in borcane la frigider si se servesc ca aperitiv la un pahar de tuiculita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise