Hamburger

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g carne tocata de vaca.
  • grasime pentru tava.
  • 5 sau 6 chifle.
  • 6 linguri mustar dulce.
  • frunze de salata verde.
  • castraveti murati.
  • 1 rosie.
  • 6 linguri ketchup.
  • Sare si piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare

Se prepara carnea tocata dupa reteta de chiftele, se imparte in 5 sau 6 parti apoi se formeaza chiftele plate. Pe o tava unsa se aseaza chiftelele formate si se dau la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 3-4 minute pe fiecare parte. Apoi se sareaza si se pipereaza.

Chiflele se taie in doua si se dau la incalzit un pic la cuptor. Partea de jos se unge cu mustar, deasupra se pune carnea , apoi rosia si castraveti taiati rondele si se acopera cu cealalta jumatate unsa cu ketchup. Hamburgerii astfel preparati se servesc imediat.

Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise