Hiper-Sandwich cu rosii, busuioc si mozzarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine mare (taraneasca)
  • 4 rosii mari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 - 2 bulgari de mozzarella feliata (aproximativ 150 g)
  • 12 - 15 frunze de busuioc

Mod de preparare

Faceti doua taieturi paralele de-a lungul painii, fara a merge pana la capete.

Taiati capacelele a doua rosii si scoateti intr-un bol semintele si sucul, adaugati in bol ulei de masline si piper.

Turnati amestecul obtinut de-a lungul crestaturilor din paine.

Feliati cele 2 rosii ramase, apoi asezati feliile in spatiile din paine facute la inceput, puneti deasupra feliile de mozzarella si frunzele de busuioc.

Taiati la final pe verticala pentru a portiona si serviti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise