Homemade Pizza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat (facut de mine )
  • 400 g salam uscat
  • 2 carnati semiafumati
  • 200 g ciuperci conservate
  • 200 g masline fara sambure
  • 100 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei capia
  • putina ceapa verde
  • sare
  • piper
  • Pentru blat :
  • ulei
  • faina
  • drojdie
  • apa calduta
  • putin zahar

Mod de preparare

Pentru inceput prepar blatul.

Intr-un vas adaug jumatate cubulet de drojdie cu jumatate lingurita de zahar si le amestec bine. Dupa adaug o cana cu apa calduta si 2-3 linguri de ulei, amestec si adaug faina "in ploaie"...trebuie sa iasa o coca nici prea tare, nici prea moale. O las la dospit 10-15 minute.

Intre timp imi pregatesc ingredientele si dau drumul la cuptor la 220 de grade. Tai felii subtiri salamul,carnatii,ardeii,rosiile,ciupercile,maslinele si ceapa. Adaug hartia de copt in tava. Dupa ce a crescut intind o foaie potrivita,aproximativ jumatate de cm grosime si o asez in tava. Presar ingredientele peste si la sfasit rad telmeaua si adaug oualele batute bine cu putin piper si sare.

Bag tava la cuptor, reglez temperatura la 180 de grade si o las timp de 25-30 de minute. Se poate servi cu ketchup de casa sau cumparat.

Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise