HOT DOG CU SOS DE ROSII COAPTE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cirnati medii
  • 4 rosii, taiate jumatati
  • 1 ardei iute rosu, tocat marunt
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • 2 linguri busuioc tocat
  • un virf de zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingura otet de vin rosu
  • cornuri pentru hotdog, frunze de salata si maioneza, pentru servit
  • sare, piper

Mod de preparare

Se frig cirnatii pe gratar timp de 10-15 min, intorcindu-se din cid in cind pina ce sunt gata. Intre timp, coace rosiile pe gratar, cu partea taiata in sus, 3-4 min pina ce incep sa se rumeneasca. Se transfera intr-un castron. Se zdrobesc rosiile cu o furculita, se aduga restul de ingrediente si se amesteca pin ase obtine un sos. Cu o ligura se pune sosul de rosii de-a lungul cornului taiat i n doua pe lungime, se adauga frunze de salata, cite un cirnacior4 si maioneza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise