HOT DOG CU SOS DE ROSII COAPTE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cirnati medii
  • 4 rosii, taiate jumatati
  • 1 ardei iute rosu, tocat marunt
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • 2 linguri busuioc tocat
  • un virf de zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingura otet de vin rosu
  • cornuri pentru hotdog, frunze de salata si maioneza, pentru servit
  • sare, piper

Mod de preparare

Se frig cirnatii pe gratar timp de 10-15 min, intorcindu-se din cid in cind pina ce sunt gata. Intre timp, coace rosiile pe gratar, cu partea taiata in sus, 3-4 min pina ce incep sa se rumeneasca. Se transfera intr-un castron. Se zdrobesc rosiile cu o furculita, se aduga restul de ingrediente si se amesteca pin ase obtine un sos. Cu o ligura se pune sosul de rosii de-a lungul cornului taiat i n doua pe lungime, se adauga frunze de salata, cite un cirnacior4 si maioneza dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise