Huevos Rancheros

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceapa taiata marunt
  • rosii
  • 3 capatini de usturoi pisat
  • tortillas
  • 4 oua
  • ulei de gatit
  • pudra de ardei
  • ardei iute
  • branza (daca se poate Monchego)

Mod de preparare

Se aseaza o tigaie pe foc mediu, se adauga putin ulei in tigaie, apoi rosiile, ceapa si usturoiul, pudra de ardei si ardeii iuti. Cand sosul incepe sa fiarba, se reduce caldura si se lasa la fiert timp de 10 minute. Intr-o tigae mai mare, se pune putin ulei si se prajesc 2 tortillas timp de 30 secunde fiecare. Se aseaza apoi tortillas pe o farfurie si se prajesc 2 oua dar nu prea mult, fara a-l praji deasupra. Se aseaza un ou deasupra fiecarei tortilla si se acopera ouale coplet cu sos. Sosul va fi cel care va praji oul deasupra.

Acum se repeta aceasi procedeu si cu celelate 2 oua. Se servesc cu fasole si branza rasa deasupra.

Atentie: folositi doar foarte putin praf de ardei (paprika), altfel sosul va fi dulce, si nu e bun.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise