Hummus cu muguri de pin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva naut fiert
  • 2 linguri tahini (pasta de susan)
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • patrunjel tocat
  • muguri de pin

Mod de preparare

Nautul scurs de zeama (aceasta se pastreaza pana la final) se marunteste in robot, adaugand cate putina zeama pana obtinem o pasta fina. Se adauga pasta de tahini, usturoiul pisat, zeama de lamaie, ulei de masline si sare, dupa gust.

Mugurii de pin se rumenesc intr-o tigaie incinsa, fara adaos de ulei, dupa care se racesc.

Se aranjeaza hummusul intr-un castron, iar deasupra se toarna cu generozitate ulei de masline extravirgin si se presara patrunjelul tocat si mugurii de pin rumeniti.

Se serveste cu lipii libaneze sau grecesti, cum ar fi pita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise