Iahnie de anghinare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 bulbi (receptaculi florali) de anghinare
  • proaspeţi sau conservaţi
  • 400 g carne (pulpă
  • muşchi)
  • 100 g grăsime
  • o ceapă albă mijlocie
  • o linguriţă făină
  • sare
  • mirodenii

Mod de preparare

Se curăţă receptaculii florali de anghinare, se taie în patru şi se pun în apă cu câteva felii de lămâie. Se taie carnea bucăţi mici şi se căleşte împreună cu ceapa tăiată mărunt. După rumenirea cepei se adaugă receptaculii florali, o lingură de făină, sare, piper şi apă fierbinte cât să acopere conţinutul. Se continuă fierberea la foc moderat pana când sosul capătă consistenţă. Se consumă fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise