Ice Choco Latte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de cafea preparata, mai tare
  • 200 ml lapte
  • 2 lingurite rase de zahar
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingura inghetata de vanilie
  • 5-6 cuburi de gheata
  • frisca
  • ace de ciocolata alba si neagra pentru decor

Mod de preparare

Rupem bucatele ciocolata, o punem intr-un bol si o topim pe baie de aburi.

Amestecam ciocolata topita cu cafeaua calda, le lasam sa se raceasca.

Punem in blender laptele rece, inghetata, zaharul, amestecul de ciocolata cu cafea si cuburile de gheata. Dam drumul la blender si pulsam pana devine totul spumos si gheata se sfarama.

Turnam bautura in pahare, deasupra punem frisca si ace de ciocolata.

Din aceasta cantitate iese pentru 3 persoane. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise