Icre de scrumbie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O lingura de icre
  • o jumatate de lamaie
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Spalam icrele, le strecuram si le amestecam continuu pe baie de abur pana isi schimba culoarea(dureaza cam 3 minute)

Lasam sa se raceasca si mixam 2-3 minute cu cate o picatura de zeama de lamaie.Apoi adaugam cate 2-3 picaturi de ulei, alternativ cu picaturi de zeama de lamaie, mixand continuu pana obtinem o pasta alba pufoasa. Eu nu adaug gris sau paine muiata in apa (sau lapte),decat daca icrele sunt foarte sarate, sau daca dau semne sa se taie.Servim pe felii de paine prajita sau nu, ornate cu rosii, masline, castraveti, dupa placere

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise