Icre din orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g orez ulei,
  • 2 cepe mici,
  • sare de lamaie,
  • patrunjel
  • un varf de cutit de boia dulce

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert cu apa multa ,cand este aproape fiert se da de o parte si se scoate di zeama intr-un castron se lasa sa se raceasca. Dupa aceasta se omogenizeaza cu mixerul pana se obtine o pasta ca si la icrele de crap se adauga treptat uleiul , sarea de lamaie si un varf de boia de ardei dulce pentru culoare si gust.la urma se adauga ceapa tocata fin. Se sareaza dupa gust. se orneaza cu patrunjel si se da la rece cam 4,5 ore.

Pofta buna.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise