Iepure a la Segovia

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 pers
  • 2 iepuri mici
  • 4 catei marisori de usturoi
  • 2 ramuri de patrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lt vin alb
  • 1/4 lt ulei
  • sare, piper negru macinat

Mod de preparare

1) Iepurele se taie in bucati marunte.

2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt.

3) Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in cand carnea.

4) Se adauga usturoiul si se lasa 3-4 min, dupa care se adauga vinul si la foc puternic se lasa pana reduce vinul aproape de tot.

5) In momentul de servire se imprastie patrunjelul deasupra farfuriei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise