Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate.

Timp pregatire
390 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 iepure, partea din spate
  • 1 lgt sare
  • 5 lg ulei de masline
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt rozmarin
  • 1 ltg chilli
  • 1 lgt piper boabe negru
  • 6 fire de usturoi verde tocate

Mod de preparare

Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate, delicioase si sanatoase in acelasi timp.

Cum reusesc acest lucru? Invatand! Nu este niciodata tarziu sa accepti noi provocari , mai ales cand vin "la pachet" cu imbunatatirea starii de sanatate si cu sentimentul ca ai facut o schimbare in bine. Iar cand alegerea ta ii ajuta pe cei dragi poti sa afirmi ca iubirea trece si prin stomac, glumind putin.

Vorbind serios insa, nimic nu este mai de pret decat acel "saru'mana pentru masa c-a fost buna si gustoasa" spus din toata inima si cu zambetul pe buze.

Speli carnea si o portionezi.

Adaugi toate condimentele si ierburile aromatice in uleiul de masline si omogenizezi pana cand se zdrobesc bine. Torni vinul si apoi pui carnea la marinat in acest sos pentru 2 ore, la rece.

Rastorni totul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, setezi modalitatea de gatire "high" , fixezi timpul la 4 ore si...gata! Astepti ca totul sa se gateasca incet, iar tu iti petreci timpul alaturi de cei dragi. Noi am fost in parc la alergat/jucat/plimbat si am profitat de vremea frumoasa de afara.

Cand am ajuns acasa am pregatit doar legumele si am savurat pranzul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise