IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spate
  • pulpe de iepure
  • 3-4 cepe
  • ulei
  • piper
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • 1-2 foi de dafin

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece (se poate pune si in oala subpresiune).Dupa ce carnea da in fiart, se scoate , se spala si se da deoparte.Intre timp ceapa se curata, se spala si se taie julien, se caleste usor in ulei.Dupa ce se caleste ceapa, se pune carnea.Se intoarce pe toate partile picand din cand in cand cate putina apa fiarta si se acopera.Se adauga vinul, putina sare, piperul si se lasa la foc potrivit pana se patrunde carnea.

La final, cand totul este gata se pun foile de dafin,numai pentru aroma.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise