iepure la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de iepure
  • 3 cepe
  • sare
  • 1 capatana usturoi
  • 300 g slanina
  • piper
  • 1 lamaie
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml ulei
  • 200 ml vin rosu.

Mod de preparare

Carnea de iepure ,fara sa se spele de sange,se pune intr-un vas mare,se acopera cu foi de ceapa alba si se sareaza.Dupa cateva ore se intoarce pe partea cealalta.Dupa 12 ore se ia ceapa,se impaneaza cu usturoi si slanina,se pune in tava se presara piper pisat sau boabe,felii de lamaie,sare si foi de dafin,se toarna ulei si vin rosu.Se acopera si se pune la cuptor.Se unge din cand in cand cu sos pana cand carnea se desprinde usor de pe os.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise