Iepure umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • slanina afumata
  • 2 linguri mustar
  • unt
  • smantana
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Se spala bine iepurele si se cresteaza pe burta,se condimenteaza in interior si se umple cu felii subtiri de slanina.Se incalzeste cuptorul,se aseaza iepurele in tava,se unge cu mustar si se inconjoara cu bucatele de slanina,se stropeste cu unt topit,se presara condimente dupa gust,se introduce la cuptor la foc moderat.Din cand in cand se stropeste friptura cu sosul format in tava.Cand carnea s-a fragezit se pune smantana si se mai lasa la cuptor 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise