Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg de caise coapte bine
  • 3 linguri de smântână mai groasă
  • 6 linguri de iaurt de casă mai gros
  • spuma de la dulceaţă

Mod de preparare

nu ştiu ce faceţi voi cu spuma pe care o strângeţi de la dulceaţa de caise. Iată ce am făcut eu ieri când am preparat dulceaţa de caise.

Am strâns spuma, am adăugat pulpa de la caise proaspete, smântăna şi iaurtul şi le-am făcut piure cu blenderul.

Am pus la îngheţat pâna a doua zi şi...îngheţata e gata să fie servită.

Cred că se poate face la fel cu spuma de la orice dulceaţa. Nu am mai pus zahăr deloc.

Încercati şi voi. Merită!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise