Inghetata a la Iulia

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 500 grame smantana
  • 350 grame zahar
  • 1 flacon esenta de rom
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri cacao

Mod de preparare

Intr-un vas de plastic, se bat albusurile cu zaharul pana se intareste compozitia (ca la bezea). Se pun pe rand galbenusurile. Se adauga cele patru linguri de cacao si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de rom. Intr-o oala se bate smantana cu zaharul vanilat pana se intareste (frisca). Se amesteca compozitia I in II pana se omogenizeaza apoi se pune la congelator.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise