Inghetata Cerisa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 50 g zahar
  • 100 g cirese din ciresata sau 100 g visine din visinata
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Mixam oul cu zaharul,cand devine spumos se adauga laptele,amidonul si se mai mixeaza putin.

Se pune compozitia intr-o cratita la foc mic si se mesteca incontinuu cca 10 minute pana se ingroasa putin.

Se adauga dupa gust esenta de vanilie.

Se lasa la racit,dupa ce s-a racit se incorporeaza frisca batuta si se amesteca cu ciresele pisate.

Se da la congelator sau se consuma asa sub forma de "spaghete".

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise