inghetata cu cacao.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 2 linguri cu virf faina
  • 2 linguri de cacao
  • 250 gr apa
  • 4 oua si 4 linguri de zahar

Mod de preparare

Zaharul (150gr), faina, cacao si apa se amesteca pe foc pina se face ca o ciulama, apoi se pune la rece.

Intre timp se bat albusurile spuma cu 4 linguri de zahar.

Se amesteca galbenusurile in compozitia cu cacao, apoi se adauga albusurile si se incorporeaza usor.

Se pune la rece in castronase sau pahare, dupa preferinta. Se lasa citeva ore la congelator.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise