Inghetata cu cafea si frisca !

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg lapte
  • 400 gr. zahar
  • 3 cescute cafea concentrata si strecurata
  • 300 gr. frisca
  • vanilie

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu putina vanilie , de preferat baton de vanilie. Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cind s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise