inghetata cu capsuni.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 250g capsuni
  • 250g zahar
  • 1 albus
  • 250 ml frisca

Mod de preparare

Mod de preparare

Din capsuni,zahar si albus,se bate o spuma tare.

Frisca se bate separat.Poate sa fie frisca vegetala,care nu mai are nevoie de zahar,pentru ca e gata indulcita.

La final se amesteca cele 2 compozitii(spuma de fructe si frisca)

Se pune inghetata la congelator 4 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise