Inghetata cu ciocolata Kinder

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 50g zahar pudra
  • 150ml frisca lichida
  • 50ml lapte condensat
  • 250ml lapte integral
  • 200g ciocolata Kinder (batoane cu lapte)

Mod de preparare

Se amesteca laptele si ciocolata pe foc, in baie marina. Separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devine o crema omogena. In momentul in care ciocolata este topita complet opriti focul si adaugati frisca si laptele condensat, se amesteca pana se omogenizeaza. Asezati iar pe foc (la foc mic) si adaugati crema de oua amestecand continuu. Cand amestecul devine omogen si neted, opriti focul si lasati 1 ora sau mai mult pana se raceste complet. Introduceti o ora la frigider, apoi scoateti si mixati timp de 20min la viteza medie, apoi inca 10min la viteza maxima. Introduceti la congelator pentru 4 ore apoi scoateti zdrobiti pojghita creata cu o furculita si mixati 20min la viteza medie si 10 min la viteza maxima. Lasati la congelator 6-8 ore inainte de a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise