Inghetata cu iaurt si capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g capsuni coapte,
  • zeama de la o lamaie,
  • 80 g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 300 g iaurt,
  • 100 g frisca batuta,
  • cateva capsuni si boabe de fistic pentru garnisit.

Mod de preparare

1. Se aleg capsunile, se spala, se lasa sa se scurga, se taie marunt si se pun intr-un castron. Se stropesc cu zeama de lamaie, se presara peste ele zaharul tos si zaharul vanilat si se tin 10-15 minute la frigider sa se patrunda. 2. Se amesteca bine piureul de capsuni cu iaurtul, se toarna intr-o cutie pentru inghetata, se baga la congelator si se lasa sa se intareasca. Inghetata se serveste in cupe, garnisita cu capsuni, fistic si putina frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise