Inghetata cu iaurt si frisca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l iaurt,
  • 500 g zahar pudra (eu am redus din cantitate),
  • 1 lamaie,
  • 300 g frisca,
  • 1 banana,
  • 1 piersica,
  • 1 caisa.

Mod de preparare

Mai intai am "blenduit" fructele, cu putin iaurt. Restul de iaurt l-am amestecat, folosind mixerul, cu zaharul, cu zeama de la lamaie si cu coaja acesteia, rasa. Am adaugat si amestecul de fructe.

Am incorporat apoi frisca batuta, amestecand usor, de jos in sus.

Am turnat compozitia in caserole si am introdus-o in congelator (a stat in congelator cca 4 ore). Din cand in cand am amestecat-o.

Timpul de preparare nu include durata de congelare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise