Oul il mixam bine cu zahar.Adaugam laptele si punem vasul pe foc sau la bain-marie,pana se ingroasa putin.Lasam la racit.
Murele spalate si curatate le mixam pana obtinem un piure delicios. Eu am trecut piureul prin sita,sa nu ramana nici un sambure,altfel n-ar mai fi mancat piticii si as fi fost nevoita sa o mananc singura. :))
Acest piure il amestecam cu crema de ou racita.
Frisca o batem putin,cu zahar vanilat,apoi o amestecam cu mascarpone si crema de ou si mure.
Dam la congelator pentru 3-4 ore.
N-a fost nevoie sa recurg la operatiunea \"spargerea acelor de gheata\". A iesit foarte buna si cremoasa si fara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise