Inghetata cu nuttela si crema de branza

Punem crema de branza, coniacul si iaurtul in blender si amestecam bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr crema de brânza Arla sau Philadelphia
  • 4-5 linguri merenda/ nuttela
  • 2 linguri coniac
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • fructe confiate
  • câteva alune

Mod de preparare

Punem crema de brânza, coniacul si iaurtul in blender si amestecam bine. Luam 2-3 linguri din aceasta compoziție si lăsăm deoparte. Apoi punem alunele si merenda/nuttela si amestecam bine. Punem compoziția in bol sau cutii pe care le-ați păstrat de la înghețata (eu am câteva cutii de la înghețata pe care le-am cumpărat înainte sa învăț sa o fac eu acasă, si le-am păstrat) adăugați fructele confiate si amestecați ușor. Punem la congelator pentru câteva ore. Servim cu crema de brânza pe care am oprit-o.

Va doresc pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise