Inghetata cu nuttela si crema de branza

Punem crema de branza, coniacul si iaurtul in blender si amestecam bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr crema de brânza Arla sau Philadelphia
  • 4-5 linguri merenda/ nuttela
  • 2 linguri coniac
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • fructe confiate
  • câteva alune

Mod de preparare

Punem crema de brânza, coniacul si iaurtul in blender si amestecam bine. Luam 2-3 linguri din aceasta compoziție si lăsăm deoparte. Apoi punem alunele si merenda/nuttela si amestecam bine. Punem compoziția in bol sau cutii pe care le-ați păstrat de la înghețata (eu am câteva cutii de la înghețata pe care le-am cumpărat înainte sa învăț sa o fac eu acasă, si le-am păstrat) adăugați fructele confiate si amestecați ușor. Punem la congelator pentru câteva ore. Servim cu crema de brânza pe care am oprit-o.

Va doresc pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise