Inghetata cu pepene galben

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 100g miere
  • 3 linguri zahar pudra
  • 250g iaurt
  • 1 albus

Mod de preparare

Pepenele se taie in doua,se scot semintele si cu o lingura se scoate pulpa(500g) intr-un castron.Se face un pire din pepene,se adauga iaurtul,mierea si o lingura de zahar.Se amesteca bine si se da la rece o ora.

Albusul se bate cu restul de zahar si se amesteca cu piureul rece.Se toarna in cupe care se dau la congelator 2-3 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise