Spală, curăţă şi taie rubarba feliuţe. Fierbe 5 minute cu apa şi cu 70 g de zahăr.
Pune echivalentul a 2 tije deoparte. Mixează restul şi lasă la răcit.
Bate gălbenuşurile, restul de zahăr pudră, zahărul vanilinat, scorţişoara şi vişinata până obţii un amestec spumos.
Bate frişca ţinută, în prealabil, la rece.
Amestecă delicat toate ingredientele. Pune într-un recipient de plastic sau de sticlă şi acoperă. Păstrează la congelator. Amestecă din sfert în sfert de oră, până se prinde.
In momenul servirii, adaugă bucăţelele de rubarbă fiartă păstrate pentru decor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise