Inghetata de cacao

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 5 linguri zahăr
  • 200 g smântână
  • 2 linguri pline cu vârf cu cacao

Mod de preparare

Mod de preparare:

Pui cacaua într-un ibric, adaugi 1 ceaşcă cu apă şi laşi pe foc să dea în câteva clocote. Separat, amesteci gălbenuşurile cu zahărul până obţii o cremă spumoasă. După ce s-a răcit cacaua, o încorporezi în crema de gălbenuşuri, adaugi smântâna şi omogenizezi compoziţia. La sfârşit pui albuşurile bătute spumă şi amesteci uşor. Torni compoziţia în forme şi o dai la congelator pentru 3-4 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise