Inghetata de cacao

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 300 g zahar
  • 1L lapte
  • 1 plic cacao(50 gr)
  • 500 g smantana

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu 250 g zahar,se adauga laptele si se pune pe baie de aburi pana se ingroasa putin,apoi se adauga cacaoa.Se bat albusurile spuma cu 50 g de zahar,si cand s-a racorit compozitia le adaugam impreuna cu smantana.O punem la congelator si dupa cateva ore,inainte de a ingheta foarte tare,o amestecam bine,sa nu faca ace,si o dam din nou la congelator.

Eu am ornat-o cu bucati de ciocolata alba,ciocolata amaruie,bombonele si capsuni.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise