Inghetata de cirese cu toping de cirese

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr iaurt gras
  • 400 gr cirese
  • 1 lingura miere
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • topping de cirese

Mod de preparare

Am curatat ciresele de os si le-am pus in blender jumate de minut. Am adaugat iaurtul, zaharul vanilat si mierea si am mai mixat jumate de minut. Crema astfel formata am turnat-o in forme mici pe care le-am dat la frigider pentru 3-4 ore.

La servit am scos forma de la frigider si am trecut fundul si peretii acesteia prin apa fierbinte si am rasturnat-o pe o farfurie. Peste am pus topping de cirese facut in casa.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise