Inghetata de cirese cu toping de cirese

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr iaurt gras
  • 400 gr cirese
  • 1 lingura miere
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • topping de cirese

Mod de preparare

Am curatat ciresele de os si le-am pus in blender jumate de minut. Am adaugat iaurtul, zaharul vanilat si mierea si am mai mixat jumate de minut. Crema astfel formata am turnat-o in forme mici pe care le-am dat la frigider pentru 3-4 ore.

La servit am scos forma de la frigider si am trecut fundul si peretii acesteia prin apa fierbinte si am rasturnat-o pe o farfurie. Peste am pus topping de cirese facut in casa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise