Inghetata de kiwi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kiwi
  • 75 g zahar pudra
  • 3 linguri dulceata
  • 2 albusuri
  • 100 ml frisca lichida

Mod de preparare

Curatam kiwi de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete. Punem kiwi intr-o oala adanca,adaugam dulceata si zaharul,amestecam si lasam 30 de minute sa se formeze un sirop. Pisam compozitia intr-un blender dupa care adaugam albusurile si spuma batute bine. Punem inghetata intr-o forma si dam la congelator peste noapte. Eu am servit in paharele de ciocolata pe care le-am facut asa: Am topit 100 g ciocolata amaruie cu un strop de apa si cu o pensula am uns forme de silicon (pentru muffins),le-am pus la congelator peste noapte si a doua zi le-am savurat cu placere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise