Inghetata de lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 2 lamai (coaja si suc)
  • 700 g frisca
  • 250 g unt 85% grasime

Mod de preparare

Se scoate untul din frigider cu cateva ore inainte de preparare. Intr-un ceaun se pun galbenusurile, zaharul, coaja si zeama de lamaie. Pe foc mic se amesteca continuu pana se ingroasa. Se da deoparte, se adauga untul bucatele si se amesteca pana se omogenizeaza. Se lasa la racorit, se adauga frisca si se da la congelator.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise