Inghetata de pepene galben

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 pepene galben (mic)
  • * 125 g iaurt Cremosso
  • * 100 ml frisca lichida
  • * 1 lingura (plina ochi) miere de albine

Mod de preparare

Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor.

Cu mixerul vertical,am zdrobit bucatile de pepene si am mixat pana am obtinut o pasta fina.

Am dat la congelator si am mai mixat o data,dupa vreo 2 ore si inca o data dupa vreo alte 2. :)

Am taiat un alt pepene in jumatate,l-am curatat de samburi si l-am umplut cu inghetata.Am decorat cu putina ciocolata topita

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise