Inghetata de piersici cu iaurt

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr compot de piersici
  • 200 gr zahar
  • 1/4 iaurt
  • 1 lamaie
  • 100 ml frisca
  • dulceata

Mod de preparare

Se pune la fiert zaharul cu sucul de la compot pana se obtine un sirop gros.Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga iaurtul si sucul de lamaie.

Jumatate din piersicile din compot se toaca marunt,se fac piure,iar restul se taie cubulete si impreuna se adauga in siropul facut.

Compozitia se toarna in forme si se da la congelator 2 3 ore.

Dupa acest timp se scoate inghetata, se pune frisca deasupra si fructe din dulceata si se mai da la congelator 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise