Inghetata de suc de fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg zahar
  • ½ kg fructe de sezon
  • 1 litru apa

Mod de preparare

Se amesteca 1 litru de apa cu sucul sau pulpa de fructe(de preferat cu diverse adaosuri), intr-un vas. Se strecoara bine prin sita, zdrobind fructul cu o lingura de lemn. Se adauga zaharul si se pune pe foc citeva minute pina se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca si se pune la inghetat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise