Inghetata de vanilie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 350 gr zahar
  • 1 esenta de vanilie
  • 6 oua

Mod de preparare

Se fierbe laptele,se adauga zaharul,vanilia si se lasa la foc incet pana se dizolva zaharul.Separat se bat ouale intregi,se adauga laptele fierbinte,batandu-se continuu.Se mai pune putin pe foc,fara sa dea in clocot,se amesteca putin,apoi se stercoara prin sita deasa si se pune la racit intr-un vas cu apa rece.Rece se pune la congelator.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise