Inghetata de zahar ars cu vanilie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 8 oua
  • 250 gr. zahar
  • ½ baton vanilie sau 2 plicuri de zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca 150 g zahar cu ouale, se adauga laptele si vanilia. Restul de zahar se arde si se stinge cu ½ pahar de apa fierbinte. Cind s-a dizolvat tot zaharul, se adauga peste compozitie, se ingroasa, se pune in forme si apoi se ingheata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise