Inghetata Ombre de mure

Se spala murele, se blenduiesc impreuna cu zeama de lamaie pana obtinem un piure.

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cu mure
  • 1 iaurt cremos
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • forme de inghetata

Mod de preparare

Se spala murele, se blenduiesc impreuna cu zeama de lamaie pana obtinem un piure. Punem 3 sferturi in forme si bagam 30 min la congelator. Murele ramase le impartim in doua boluri. Amestecam iaurtul cu zahar vanilat si il impartim in cele 2 boluri. Dar nu in mod egal. Daca intr-un bol punem o lingurita de iaurt, in celalalt punem 2. Astfel vom obtine 2 boluri cu piure de mure, cu nuante diferite.

Dupa 30 min. punem in forma piureul mai inchis la culoare si congelam din nou 30 min, apoi punem ultimul piure si lasam peste noapte la congelator.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise