Inghetata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 500 ml frisca lichida
  • arome

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa.Separat se bat albusurile spuma si se bate frisca.Dupa aceea se amesteca toate compozitiile si se pun diverse arome.Le puteti pune in mai multe caserole si puteti pune vanilie,cappucino,capsuni,banane etc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise