Inimioare de marțipan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g marțipan galben
  • 100g ciocolata amaruie
  • 50 ml friscă lichidă
  • 10 g ciocolata albă

Mod de preparare

Simplu și de maxim efect ...punem biluțe de marțipan in formele de inimioare, le lăsăm aprox.30 min si apoi le scoatem cu grijă cu ajutorul unei scobitori. Intre timp, pe aburi topim ciocolata amaruie cu frisca lichidă. După ce am scos inimioarele din formă le trecem prin sosul de ciocolată și le asezăm usor pe un gratar ori pur si simplu pe folie de aluminiu. Le lăsăm la racit și apoi le decorăm după bunul plac..eu le-am decorat cu un pic de ciocolata albă topită..

Sunt delicioase, nu foarte dulci..ca să nu mai zic că merg perfect oferite cadou de Ziua Indragostiților...:)

Spor si ginduri bune! :*

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise