Inimioare dulci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400ml smantana lichida
  • 50g zahar
  • 100g ciocolata
  • 4foi de gelatina
  • topping de vanilie (din comert)

Mod de preparare

Se pune intr-un vas pe foc smantana cu zahar, se incalzeste pana se topeste zaharul, dar fara sa fiarba, se adauga ciocolata rupta, se da vasul deoparte, se amesteca pana se incorporeaza si se topeste ciocolata, se adauga apoi gelatina hidratata 5 min. in apa rece si se amesteca toata compozitia bine.

Se rastoarna in forme de inimioare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna, se pun pe un platou si se servesc cu topping de vanilie sau fructe.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise