Izvor de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 gr ciocolata neagra
  • 80 gr de unt
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 70 gr zahar pudra
  • 1 esenta de vanilie
  • 30 gr faina
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Topiti ciocolata impreuna cu untul la foc mic, la bain-marie amestecand continuu.Dupa topirea ciocolatei adaugati peste aceasta zaharul pudra si amestecati cu un tel pana se omogenizeaza.Adaugati ouale, esenta de vanilie si omogenizati,apoi adaugati faina, praful de sare si amestecati.Compozitia se pune in forme de briose in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 10 minute.Aceasta compozitie este pentru 4 portii

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise