Jeleu de ciocolata

Ciocolata rupta se pune pe foc mic.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciocolata amaruie
  • 500 ml lapte
  • 1 plic foi de gelatina Dr.Oetker
  • 2 linguri dulceata
  • ciocolata alba rasa
  • migdale taiate marunt pentru decor

Mod de preparare

Ciocolata rupta se pune pe foc mic, intr-un vas, cu lapte, se amesteca pana se topeste, se da vasul deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata in apa rece 5 min; dupa omogenizare, se lasa vasul deoparte sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei (bucatarie).

Intr-un bol se amesteca dulceata cu 3 linguri ciocolata alba rasa, se imparte in forme mici de silicon, apoi se umplu cu jeleu si se lasa la frigider, cateva ore sa se intareasca.

Se rastoarna pe un platou sau farfurii mici individuale, se presara deasupra migdale si se serveste imediat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise