jumatati de ardei umpluti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei grasi
  • 100 gr de pine
  • 8 sardele. masline negre fare samburi
  • un catel de usturoi
  • un fie de patrunjel
  • pesmet
  • 20 gr
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

spalati si taiati ardii in jumatate in lungsi scaoteti samburii. taiti painea in cubulete.curatati sardelele, maslinele si curatati usturoiul.

puneti ulei intro cratita, puneti painea, mestecand 1 min. scoateti-o intr-un bol. taiati mic maslinele, sardelele usturoiul si patrunjelul. mestecatile cu totul si umpleti ardeii.punti ardeii intro cratita si puneti peste ei ulei. puneti pe fundul cratitei o jumatate de pahar de apa calda. acoperiti si bagati la cuptor 15 min la 200 gr

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise